LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ζώδια του μήνα: Ιανουάριος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα

Δημοσίευση 28/12/2017 | 11:12

Τα ζώδια του μήνα: Ιανουάριος

ΚΡΙΟΣ

Καλά τα μαντάτα Κριοί! Μια προαγωγή ή ακόμα, μια αύξηση στο μισθο θα σας φτιάξει το κέφι! Αυτή την περίοδο θα υπάρξει και κάποιο φλερτ στη δουλειά και επίσης μια μικρή παρεξήγηση με φίλους. Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ένα σημαντικό είναι πως στον επαγγελματικό τομέα θα γίνει μια μεγάλη συνεργασία, μια μεγάλη συνάντηση, όπου θα χρειαστεί να λειτουργήσει το ένστικτο και η φιλοδοξία. Το δεύτερο σημαντικό είναι πως θα προκύψουν ζητήματα ανταγωνισμού υπογείως και μικροπροβλήματα επαγγελματισμού σε κάποιες εξτρα δουλειές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια θα έχετε ένα εξαιρετικό μήνα και στα ερωτικά σας και στα κοινωνικά σας γιατί θα περνάτε και θα ανάβετε φωτιές! Είναι επίσης καλή περίοδος, για δεσμευμένα Διδυμάκια, όπου μπορούν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, ή να κάνουν σχέδια για νέα μέλη στην οικογένεια! Επίσης είναι πιθανό αν παίξετε Τζόκερ να κερδίσετε! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με κύρος και καλή επαφή με τον σύντροφο. Έχεις αμελήσει πολύ την εμφάνισή σου, και δεν θα λείψουν κάποια μικροπροβλήματα υγείας, τα οποία αμελείς κι εσύ και όλοι οι Καρκίνοι, αλλά το γυμναστήριο και η καλή διατροφή θα τα βελτιώσει όλα! Άσε κάτω το σουβλάκι, έρχεται καλοκαιράκι.

ΛΕΩΝ

Είναι μια περίοδος με ένταση όπου κάποια πράγματα τελειώνουν και στις ερωτικές αλλά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, και καλύτερα γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ώρες ώρες είστε πολύ ανταγωνιστικοί και ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Αυτή όμως η εμμονή σας μπορεί να σας βγει τώρα και μόνο τώρα σε καλό - έρχεται μια πολύ καλή αμοιβή εξαιτίας της εργατικότητάς σας!

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις ιδιαίτερες επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα, με πολλά φλερτ και πολύ σημαντικές γνωριμίες. Μια μετακόμιση, μια επισημοποίηση, και μια μεγάλη αλλαγή έρχονται! Το σπίτι και η οικογένεια είναι στο προσκήνιο. Επίσης σκέφτεσαι την επιστροφή στα θρανία με ένα μεταπτυχιακό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα οικονομικά σου και θα αρχίσεις τα ψώνια. Όπου βρεις εκπτώσεις, θα μπαίνεις, όπου δεις 30% κάτω θα ανοίγεις πορτοφόλι. Αλλαγές θα έχεις κυρίως από τον εργασιακό σου χώρο, όπου θα έχεις την εύνοια των ανωτέρων σας. Να θυμάσαι - όποτε σου ερχεται να ψωνίσεις, μέτρα μέχρι το 20 από μέσα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι μελαγχολία σε έχει πιάσει, τι τάση για νοσταλγία! Σου λείπει η παιδική σου ηλικία, ενώ θες να βγεις να επιδοθείς σε μπόλικο φλερτ - και μάντεψε είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό με προοπτική. Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στη ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μεγάλη όρεξη για ηγεσία, έχεις έντονες αρχηγικές τάσεις στον εργασιακό σου χώρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αρέσει σε ορισμένους αλλά πιθανό να αρέσει στους ανωτέρους σου που θα αναθέσουν άμεσα σε σένα νέα πλάνα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα φαίνεσαι ορεξάτος/η, γεμάτος/η ζωή και θα δώσεις τον ίδιο τόνο και στους γύρω σου. Ήρθε η ώρα να ξεδώσεις, να βγεις από την καθημερινότητα. Η ερωτική ζωή μοιάζει στάσιμη και όσο και αν επιθυμείς κάποια αλλαγή η περίοδος δεν το επιτρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρόντισε να μετατρέψεις τον έντονο δυναμισμό και σε δημιουργικές δραστηριότητες ώστε να μη σου γυρίσει σε νεύρα και απωθημένα. Τώρα είναι η ευκαιρία εσύ και ο σύντροφός σου να δείτε ξεκάθαρα τη δυναμική της σχέσης σας γι’αυτό αποφύγετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αφού όλα είναι ρευστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να καταφέρεις όσα θέλεις. Συζήτησε με ανωτέρους, προτείνετε νέες ιδέες με την ομάδα σου και σύντομα θα αναλάβεις νέες ευθύνες που θα τις χαρείς!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maria Callas Museum

Εισιτήρια 30.10.2023
MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

To πάρκο της Επιστήμης

Εισιτήρια 17.02.2023
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 18/02 έως 19/028

Μονοήμερη εκδρομή Μυκήνες ‑ Ναύπλιο

Εισιτήρια 27.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ05/03

Μονοήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ27/02

Μονοήμερη εκδρομή στη Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ26/02

Mονοήμερη εκδρομή Χελμός ‑ Καλάβρυτα

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ29/01

Mονοήμερη εκδρομή Παρνασσός ‑ Αγόριανη

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ22/01

Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα

Εισιτήρια 02.12.2022
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 26/12 έως 08/01

Μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Ευβοίας

Εισιτήρια 02.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ15/01

COMBO Brice Marden ‑ Μόνιμες εκθέσεις

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08

Brice Marden και Ελληνική Αρχαιότητα

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08