ΟΜΟΡΦΙΑ

Το beauty trend που... θα σου φέρει καλό feng shui

Λίγο ιδιαίτερο... αλλά έχει πιάσει!

Το beauty trend που... θα σου φέρει καλό feng shui

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν ένα σωρό τάσεις στην ομορφιά και την περιποίηση, όμως πιθανότατα να διαβάζεις για πρώτη φορά για ένα beauty trend που σου φέρνει... καλό feng shui!

Την αρχή για αυτό έκανε η ανιψιά της Julia Roberts, Emma Roberts, η οποία θέλησε να ενισχύσει την καλή της τύχη και έτσι έκανε ένα τατουάζ πέταλο στον μηρό της. Όπως διαβεβαιώνει πλέον τον κόσμο, η καλή τύχη είναι με το μέρος της, ενώ αναφέρει ότι δεν επέλεξε τυχαία τον καλλιτέχνη που της έκανε το τατουάζ, καθώς ο ίδιος έχει φιλοτεχνήσει μερικά από τα πιο διάσημα τατουάζ των τελευταίων ημερών, όπως είναι εκείνο της Sophie Turner, πρωταγωνίστριας του Game of Thrones και της Mandy Moore.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Little luck from the best @winterstone 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Roberts (@emmaroberts) στις

Μάλιστα, θα πιστέψεις ακόμα περισσότερο στο καλότυχο αυτό τατουάζ, αφού η Emma ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο Spinning Out, που αφορά τη ζωή μιας επαγγελματίας πατινέρ που αναγκάζεται να αφήσει το όνειρο της για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Μήπως λοιπόν να δοκιμάσεις και εσύ κάτι παρόμοιο για καλή τύχη, αφού όπως είδες η Emma και το πίστεψε και της βγήκε σε καλό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 186 / position2: 3571
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb