LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας επιστρέφει για 23η χρονιά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού τους

Δημοσίευση 11/9/2017 | 14:30

23ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 2/10/2017
ΟΚΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ωρα προσέλευσης: 10:00
Διάρκεια: 2 λεπτά

από 20 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας
ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

  1. Κάρτες Διαρκείας |

Για τους θεατές διατίθενται και κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 20€, 35€ και 60€ αντίστοιχα.

*BONUS για τις 20άρες Κάρτες Διαρκείας (€ 60):

Με την επίδειξη της κάρτας αυτής, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η προπώληση των καρτών διαρκείας ξεκινά την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. διαδικτυακά, από το viva.gr και στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva.gr (δυνατότητα αγοράς

εισιτηρίου με κάρτα και με μετρητά): EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell, SEVEN SPOTS, RELOAD, MEDIA MARKT, Ευριπίδης. Δείτε περισσότερα εδώ,

Από Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 3 μ.μ., κάρτες διαρκείας θα πωλούνται

- στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο), μόνο με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα

- στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva.gr (δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου με κάρτα και με μετρητά), καθώς και

- στις συνεργαζόμενες αίθουσες του Φεστιβάλ, Δαναός 1 & 2, Οπερα 1 & 2, Ιντεάλ (με μετρητά ή με τη χρήση κάρτας).

* Οι κάρτες διαρκείας παραλαμβάνονται μόνο από το Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο), μόνο με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής (τις ώρες λειτουργείας του).

Πληροφορίες πώλησης καρτών διαρκείας:

10 - 12 Σεπτεμβρίου | viva.gr

13 Σεπτεμβρίου - μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων ΚΔ: Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο), συνεργαζόμενες αίθουσες του Φεστιβάλ: Δαναός 1 & 2, Οπερα 1 & 2, Ιντεάλ, viva.gr και Δίκτυο Καταστημάτων Viva.gr

  1. Ηλεκτρονική Έκδοση Εισιτηρίων |

Εύκολα, γρήγορα και απλά, από το σπίτι, το γραφείο ή έξω από τις αίθουσες οι θεατές των Νυχτών Πρεμιέρας μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριό τους για τις προβολές της επιλογής τους. Οι θεατές μπορούν με την πιστωτική/χρεωστική τους κάρτα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους, είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα viva.gr ή κάνοντας χρήση της αντίστοιχης εφαρμογής (app) viva.gr, επιλέγοντας το θέαμα Νύχτες Πρεμιέρας και τις προβολές που επιθυμούν. Στη συνέχεια, μπορούν να εκτυπώσουν ή να κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο κινητό τους.

 1. Φυσικά Σημεία Έκδοσης Εισιτηρίων |

Κινηματογράφοι (δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου με μετρητά ή με τη χρήση κάρτας και χρέωση σε τερματικά μηχανήματα POS): Ως φυσικά σημεία αγοράς και έκδοσης εισιτηρίων για τις προβολές των Νυχτών Πρεμιέρας εξακολουθούν να λειτουργούν οι συνεργαζόμενες αίθουσες του Φεστιβάλ (Δαναός 1 & 2, Οπερα 1 & 2, Ιντεάλ). Στον κάθε κινηματογράφο εκδίδονται και πωλούνται εισιτήρια μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο.

Δίκτυο Καταστημάτων Viva.gr (δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου με κάρτα και με μετρητά): SEVEN SPOTS, RELOAD, MEDIA MARKT, Ευριπίδης,? EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell.
Δείτε περισσότερα εδώ.

  1. Kάρτες ΑμεΑ |

Σε όλες τις προβολές του Φεστιβάλ η είσοδος των θεατών με αναπηρία είναι δωρεάν με την προμήθεια σχετικής κάρτας διαρκείας 10 προβολών (μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου αριθμού καρτών), ενώ και οι (σινεφίλ) σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι καλοδεχούμενοι.

Στείλτε στο [email protected] στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο, email) για την έκδοση της σχετικής κάρτας διαρκείας 10 προβολών.

Η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται από το Γραφείο Τύπου του φεστιβάλ στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο) από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα, από την Πέμπτη 21/9 μέχρι την Πέμπτη 28/09 με την επίδειξη ενός από τα παρακάτω:

-κάρτα πολιτισμού AμεΑ [Υπ. Πολιτισμού],

-κάρτα ελεύθερης μετακίνησης ΑμεΑ [ΟΑΣΑ],

-κάρτα ανεργίας ΑμεΑ [ΟΑΕΔ],

-κάρτα σωματείου κωφών/βαρήκοων ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο.

Η κάρτα διαρκείας είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/στην κάτοχο να προμηθευτεί ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 10 προβολές [εξαιρείται η Ταινία Έναρξης], καθ’όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου.

  1. Διαπιστεύσεις |

Όλες οι διαπιστεύσεις για την φετινή διοργάνωση, παραλαμβάνονται από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ που λειτουργεί στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων μπορούν να εκδίδουν το μηδενικό τους εισιτήριο ΜΟΝΟ την προηγούμενη ή την ίδια μέρα της προβολής της επιλογής τους.

Επαγγελματικές/ Δημοσιογραφικές Διαπιστεύσεις: Κάρτα με μοναδικό κωδικό κατόχου που ανιστοιχεί σε 10 προβολές του Φεστιβάλ (με εισιτήριο, όχι ελεύθερης εισόδου).

Με την χρήση του μοναδικού κωδικού, μπορεί ο κάτοχος της διαπίστευσης να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης (βλ. Σημείο 1).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των επαγγελματικών διαπιστεύσεων μπορούν να εκδίδουν το μηδενικό τους εισιτήριο ΜΟΝΟ την προηγούμενη ή την ίδια μέρα της προβολής της επιλογής τους.

*Δημοσιογραφικές Προβολές: οι δημοσιογραφικές προβολές του Φεστιβάλ, θα φέρουν την ένδειξη P (press screening) στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δημοσιογραφικές προβολές, χωρίς να κάνουν χρήση των κωδικών τους, μόνο με την επίδειξη της κάρτας τους, εφόσον την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη μέρα από την προβολή:

α. Είτε παραλάβουν το μηδενικό τους εισιτήριο από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο) από τις 11.00 πμ. έως τις 17.00 (εκτός Κυριακής).

β. Είτε παραλάβουν το μηδενικό εισιτήριο από τον κινηματογράφο προβολής της ταινίας έως και 15’ πριν την έναρξη αυτής, διαφορετικά χάνουν το δικαίωμα εισόδου.

  1. Προσκλήσεις για Ανέργους |

Το Φεστιβάλ, πιστό στην παράδοση υποστήριξης των ανέργων, προσφέρει και την φετινή διοργάνωση 2.000 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους.

Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ δικαιούται 1 κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 δωρεάν εισιτήρια.

Η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων για ανέργους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου στα Γραφεία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50, Αθήνα - Μετρό Πανεπιστήμιο), από τις 11.00 - 18.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να εκδίδουν το μηδενικό τους εισιτήριο την προηγούμενη ή την ίδια μέρα της προβολής της επιλογής τους είτε μέσω του viva.gr είτε στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων (βλ. Σημείο 1).

BONUS: με την επίδειξη της κάρτας ΟΑΕΔ, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση σε κάποιες ειδικές προβολές - έκπληξη του Φεστιβάλ, στις οποίες η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

  1. Νικητές Διαγωνισμών |

Όλοι οι νικητές Διαγωνισμών πρέπει να παραλαμβάνουν το μηδενικό τους εισιτήριο έως και 15΄πριν την έναρξη της προβολής, διαφορετικά χάνουν την πρόσκλησή τους.

  1. Τιμές Εισιτηρίων |

€ 5: Η πρώτη απογευματινή προβολή (ώρα έναρξης έως 18.55)

€ 6: Οι υπόλοιπες προβολές (ώρα έναρξης από 19.00)

*Ολες οι προβολές που θα πραγματοποιηθούν στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (προβάσιμη σε ΑΜΕΑ) θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με σειρά προτεραιότητας. Δελτία εισόδου θα διατίθενται μία ώρα πριν την έναρξη κάθε προβολής

**Οι προβολές που φέρουν την ένδειξη P στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ (press screening - δημοσιογραφικές προβολές) είναι ανοιχτές και για το κοινό του Φεστιβάλ, με το αντίστοιχο εισιτήριο ανάλογα την ώρα έναρξης.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!