LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το πιο ενδιαφέρον σεμινάριο life coaching έρχεται στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα δωρεάν!

Με τους ειδικούς στην αγάπη, τις σχέσεις και τη ζωή Τζιλ Δούκα & Νικόλα Ουρανό

Δημοσίευση 6/11/2018 | 13:11

Το πιο ενδιαφέρον σεμινάριο life coaching έρχεται στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα δωρεάν!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνία: 07/11/2018
ΝΟE 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας μέσα από ένα σεμινάριο; Η επιτυχία των διάσημων επιχειρηματίων, αθλητών, πολιτικών ηγετών οφείλεται και στο γεγονός ότι έχουν τον life coach τους; Μπορεί κάποιος που θέλει να βελτιώσει την ζωή του, να το κάνει; Υπάρχει τρόπος να θέτουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας χωρίς να γινόμαστε αγενείς; Μπορούμε να απαλλαγούμε μια για πάντα από το άγχος;

Ναι, είναι η απάντηση σε όλα τα παραπάνω.

Μέσα απο πρακτικές ασκήσεις στα σεμινάρια που θα γίνουν σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ατλάντα και Νέα Υόρκη θα μάθουμε τον τρόπο.

Την Τετάρτη 7 Nοεμβρίου σειρά έχει η Θεσσαλονίκη.

Η γνωστή στα media και στην τηλεόραση ως η "πρύτανης των σχέσεων", με διαπίστευση από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, Ευρωπαϊκή βράβευση ως business mentor, δύο bestsellers στο ενεργητικό της, και η μοναδική Ελληνίδα Official Member Forbes Coaches Council, έρχεται ως Director της Global Academy of Coaching για να μας αποκαλύψει, τον μοναδικό τρόπο να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε. Τη σκυτάλη θα πάρει ο κ. Νικόλας Ουρανός, Director Create Love Relationship Certificate, GAC ο οποίος θα μιλήσει για απλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να θέσουμε μεγαλεπήβολους στόχους.

Το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί με την ευγενική χορηγία του Holiday Inn Thessaloniki Hotel, θα έχει διάρκεια 3 ωρών, απευθύνεται σε στελέχη, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο.

Η Global Academy of Coaching, η μόνη διαπιστευμένη σχολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching σε Ελλάδα και Κύπρο με online δυνατότητα φοίτησης προσφέρει το διαδραστικό σεμινάριο δωρεάν, σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

  • Τι είναι το life coaching και γιατί θεωρείται από το Forbes το πιο ανερχόμενο επάγγελμα παγκοσμίως
  • Πώς συνδέεται με το Ευ Ζην, την ποιότητα της ζωής των αρχαίων Ελλήνων
  • Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε.
  • Πώς να θέτουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας.
  • Πώς να απαλλαγούμε από το άγχος μια για πάντα.
  • Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια life coaching συνεδρία, καθώς και να μπουν στην κλήρωση για μια laser συνεδρία life coaching με απόφοιτους coaches από την Global Academy of Coaching.
  • Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν υπογεγραμμένο από τους συγγράφεις το bestseller Eυ Ζην Τώρα 3 κλειδιά για το πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με την βοήθεια του Life Coaching καθώς και το παγκόσμιο bestseller Αγάπη Τώρα.

Θα ακολουθήσει networking drinks ,a la carte, με τους κορυφαίους coaches και την ομάδα τους στο Capitol Bar, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, για το οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν προκράτηση στο link εδώ: https://goo.gl/forms/NbFBP5PogDmTJyM23

Όπως σε όλα τα workshop της Global Academy of Coaching, oι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με αυξημένη αυτοεκτίμηση και με νέα εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σεμινάριο είναι η εισαγωγή της εκπαίδευσης Life Coaching της GlobalAcademy of Coaching η οποία έχει αναπτυχθεί με βάση τα Approved Coach Specific Training (ACSTH) της International Coaching Federation όπως αναπτύσσεται στο https://www.coachfederation.org

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Global Academy of Coaching

H Global Academy of Coaching είναι σήμερα μια από τις πιο διάσημες σχολές εκπαίδευσης στον τομέα της. Οι καθηγητές είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, μια και είναι στο επίπεδο MCC, το οποίο κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως. Η GAC είναι διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, (International Coach Federation) ως πρόγραμμα ACSTH, δηλαδή οι απόφοιτοί της μπορούν, αφού εξασκήσουν το life coaching, να αναγνωριστούν από την ICF. Οι μαθητές εγγράφονται από όλο τον κόσμο, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται ταυτόχρονα σε απευθείας σύνδεση (online).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Ειρήνη Ταπταράκη στο τηλέφωνο για Κύπρο 99468995, για Ελλάδα 6937070269, για Αμερική 3322018102 ή στο e-mail [email protected].

Περισότερα στις σελίδες:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Cityλάιφ Προχτές
από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική