LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Che Sudaka ζωντανά στο Cosmopolis Festival 2018

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, παρέα με τους The Coconaut Rockers

Δημοσίευση 25/6/2018 | 15:17

Οι Che Sudaka ζωντανά στο Cosmopolis Festival 2018
ΚΑΒΑΛΑ - Ανοιχτό Θέατρο Φρουρίου Καβάλας
Ημερομηνία: 19/7/2018
ΙΟΥΛ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Οι Che Sudaka είναι ένα τετραμελές συγκρότημα αποτελούμενο από Αργεντινούς και Κολομβιανούς που ζουν στη Βαρκελώνη. Σχηματίστηκαν το 2002 στο Μεσογειακό λιμάνι της Βαρκελώνης και σήμερα είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο ως η ναυαρχίδα της μουσικής Mestizo: Οπουδήποτε και αν εμφανιστούν τα δύο αδέλφια από την Αργεντινή, ο Leo και ο Kachafaz, μαζί με τους δύο Κολομβιανούς συντρόφους τους Cheko και Jota, η συνένωση της Cumbia με την Ska και την Punk εγγυώνται φιέστα! 

Οι εκφραστικοί στίχοι κοινωνικής κριτικής καταρρίπτουν κάθε ιδεολογικό ή φυσικό σύνορο και υπερασπίζονται την ανθρώπινη συνύπαρξη ενάντια στους πολιτικούς διαχωρισμούς: ένας ενωτικός λόγος που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Οι Che Sudaka έχουν αναδειχθεί ταυτόχρονα ως οι επικεφαλής μιας συγκεκριμένης στάσης απέναντι στη ζωή και μιας αντικουλτούρας, ο ζωντανός κρίκος μιας πλανητικής οικογένειας.

Οι πρώην παράνομοι μετανάστες των δρόμων της Βαρκελώνης έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε περισσότερες από 40 χώρες και μέχρι στιγμής έχουν εμφαναστεί σε περίπου 1.500 συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Οι μουσικές επιρροές τους συναντώνται στην λαϊκή κουλτούρα της Νότιας Αμερικής και σε θρυλικές μπάντες όπως οι The Clash, Mano Negra και Los Fabulosos Cadillacs. Σήμα κατατεθέν τους είναι η σκηνική παρουσία που ξεχειλίζει από ενέργεια, μια πληθωρική παρουσία η οποία διεγείρει το κοινό να χορέψει και να σκεφτεί: να γιορτάζουμε μαζί, να ονειρευόμαστε μαζί, να ζούμε δείχνοντας αλληλεγγύη! 

Οι CHE SUDAKA είναι ένα συγκρότημα με μια αποστολή, ένα συγκρότημα που βλέπει τον εαυτό του ως μέσο για την εδραίωση συλλογικής συνείδησης. Η μουσική, η πιο κατανοητή γλώσσα του κόσμου γίνεται για αυτούς ένα όπλο σε μια μη-βίαιη πάλη για μια αλληλέγγυα κοινωνία, το μέσο για την μεταφορά των μηνυμάτων τους. Από την Κολομβία μέχρι την Ανατολική Ευρώπη, από το Μεξικό έως την Ιαπωνία: Οι CHE SUDAKA σας προσκαλούν στην φιέστα τους και η σφιχτά ενωμένη παρέα των θαυμαστών τους δεν μπορεί να περιμένει να γυρίσει και πάλι τον κόσμο ανάποδα!

Μετά και την κυκλοφορία του πρώτου τους ζωντανού άλμπουμ με τίτλο “1111 LIVES” το 2013, το οποίο ο μουσικός τύπος αξιολόγησε ως ένα από τα καλύτερα ζωντανά άλμπουμ της mestizo μουσικής μέχρι σήμερα, οι CHE SUDAKA κυκλοφόρησαν το “HOY”(μεταφράζεται: Σήμερα), του οποίου ο τίτλος είναι μια πρόσκληση να ζούμε το τώρα. Είναι το μόνο πράγμα που θα είναι πάντα μαζί μας μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουμε…. Hoy (σήμερα). Το νέο τους άλμπουμ Almas Rebeldes που κυκλοφόρησε το 2017 είναι το soundtrack της ζωής τους! Έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Manu Chao και η Amparanoia.

Τους περιμένουμε με ανυπομονησία στο μαγικό stage του Φρουρίου Καβάλας για μια συναυλία που σίγουρα θα αποτελέσει το καλύτερο εναρκτήριο πάρτι του Cosmopolis 2018!

INFO:
Che Sudaka
Year / city: 2002 / Barcelona
Genre: Cumbia Ska Punk

Line-Up:
Leo (vocals, Spanish guitar)
Kachafaz (vocals)
Cheko (accordeon, samplers, back-
vocals)
Jota (guitar, back-vocals)

LINKS:
Website: www.chesudaka.com
Facebook: facebook.com/chesudaka
Twitter: twitter.com/chesudaka
Instagram: instagram.com/chesudaka
YouTube: youtube.com/CheSudakaStyle


THE COCONAUT ROCKERS

Διαστημάνθρωποι σε μινόρε. Καρύδες που κοιτάνε στο άπειρο. Μουσικάντηδες για punk καρσιλαμάδες. Και μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους balkan ρυθμους με ξεσηκωτικούς ska ήχους και ανεβαστικές gypsy γκρούβες. Οι The Coconaut Rockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους!

Η μπάντα ξεκίνησε από τον Billy και τον Ραφ τον Μαϊο του 2013 ως μία υλοποίησή της, στους δρόμους της Ξάνθης κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής.Από τη μπάντα πέρασαν αρκετοί μουσικοί ώστε να εδραιωθεί πλέον το σημερινό σχήμα:

Billy Alexandridis (Vox,Gtr)
Rafa Tasios (Vox,Gtr)
Xaris Kannos (Vox, Gtr)
Lefteris Iliadis (Trumpet)
Xaris Laza (Sax)
Nikos Mitsou (Bass Gtr)
Stratos Logan (Drums)

Με ένα πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη συμμετοχή τους σε πολλά φεστιβάλ,έχουν μοιραστεί την ίδια μουσική σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Τον Μαρτιο του 2018 παρουσίασαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το EP "Disco Gypsy UFOs", ηχογράφηση που έγινε στα BSonic Studios. ENJOY


Opening Act: The Coconaut Rockers
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
Ώρα: 21:30
Φρούριο Καβάλας (Παλιά Πόλη) 
Εισιτήρια: 10€

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Cityλάιφ Χτες
από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική